Het laatste nieuws over herenmode

 De meeste mannen die de juiste kleding goed kunnen kiezen, kunnen de nieuwste herenmode aantrekken - op het werk en daarbuiten. De nieuwste kledingcollectie is echter niet geschikt voor alle culturen en klimaten. 


De positie op het werk laatste mode heren en de kantoorregels voor kleding (indien aanwezig) zijn ook dingen waar elke werkende professional rekening mee moet houden. Als je een site engineer bent die in een tropisch land woont, zijn overhemden in lichtere, neutrale aardetinten, gecoördineerd met broeken in grijs, legergroen of kaki, de nieuwste herenmode lijnen waar je voor moet gaan. 


Als u een vooraanstaande leidinggevende bent in een groot kantoor dat begrijpelijkerwijs zakelijke kleding, een designer kostuum of een op maat gemaakt formeel jasje nodig heeft, zijn een fris overhemd met lange mouwen met een hoogwaardige stropdas en een goed zittende broek essentieel.


Voor werkplekken die flexibeler zijn en slechts af en toe vragen om een ​​pak of smoking, zoals tijdens een jaarlijkse aandeelhoudersvergadering of een bedrijfs avondevenement, zijn overhemden met minimalistische patronen zoals ruiten & krijtstrepen en strakke, scherpe lijnen nog steeds in. uit, zijn er verschillende designerlabels op de markt gekomen met een aangename verscheidenheid aan pakken, broeken en overhemden in eigentijdse kleurencombinaties die kunnen gaan van casual tot gekleed. 


Effen gekleurde Oxford-geweven katoenen overhemden met een aangepaste pasvorm en een kenmerkend merk, in veelzijdig wit of blauw, kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met broeken die van het werk naar de sociale scène kunnen gaan. 


Het is een goed idee om lichtbruine chino's te hebben die met een blazer naar het werk of zonder stropdas kunnen worden gedragen (afhankelijk van de kantoorregels). Er is ook een breed scala aan strakke tassen voor mannen die aan verschillende persoonlijkheden en eisen kunnen voldoen.


Computertassen of ruime koerierstassen met veel externe vakken om gadgets en andere spullen in op te bergen, zijn geweldig voor informele vrijdagen.


Voor weekend kleding of voor een relaxte shindig, er is een brede selectie modecollecties die geschikt zijn voor moderne mannen die onderweg zijn. Investeer in een goede vintage cargo broek die ontworpen is om een ​​leven lang mee te gaan. 


Comments

Popular posts from this blog

Qué tan confiable es Binomo

Damesschoenen - Schoonheid is pijn?

Ist Kurkuma und CBD-Öl gut für Sie?