zelfklevende natuursteenstrips

 Koop prachtige stenen gevelbekleding tegen de laagste prijzen van Sydney bij TFO. Kies uit een breed scala van direct geïmporteerde natuurlijke stapelstenen voor uw binnen- en buitenmuren.


Een van de beste manieren om buitenmuren aan te kleden, is door stenen muurbekleding of stapel stenen tegels te installeren, zoals velen het noemen. De natuurlijke rustieke uitstraling van stenen gevelbekleding voegt zeker diepte en klasse toe aan de uitstraling van uw woning.


Terwijl veel mensen aannemers vragen om stenen gevelbekleding te installeren, besluiten anderen om de tegels zelf te installeren. Ze kunnen besluiten dat, zelfklevende natuursteenstrips aangezien de omvang van het werk relatief klein kan zijn.


Voor degenen die besluiten het zelf te doen, zijn hier een paar punten die de moeite waard zijn om op te letten voordat u doorgaat.


Aanwijzingen voor het installeren van stenen muurbekleding

Fabrikanten maken stenen gevelbekleding van natuursteen. Dat betekent dat elk stuk andere kenmerken heeft. 


Dus voordat je ze installeert, is het goed om ze droog te leggen om de combinatie te vinden die je leuk vindt. Leg ze in een baksteenpatroon om de paneelvoegen minder zichtbaar te maken.


Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat alles schoon is voorafgaand aan de installatie. Dit houdt onder meer in dat het wandoppervlak volledig vrij is van stof of vuil. Als het muuroppervlak is geverfd, moet u eerst de verf verwijderen. 


Gevelbekleding Stukken moeten ook vrij zijn van stof en vuil om een ​​goede hechting mogelijk te maken.


Het helpt om eerst de muur te primen. Wanneer het poreuze oppervlak van de muur en het gevelbekledingspaneel te droog zijn, kan het vocht in de lijm te snel worden uitgetrokken. Dat heeft een negatief effect op de hechting. Als het oppervlak erg poreus en droog lijkt, is het essentieel om het oppervlak van de muur eerst voor te bereiden om het voor te bereiden op de beste hechting.


Comments

Popular posts from this blog

Qué tan confiable es Binomo

Damesschoenen - Schoonheid is pijn?

Ist Kurkuma und CBD-Öl gut für Sie?