HOGE IMPACT WANDPANELEN VOOR UW HUIS

 Deze collectie van feature-faux-ontwerpen biedt een geweldige oplossing van 3D-effect, rauw, authentiek, uniek en modern design.


Ons rustieke wandpaneel met textuureffect in rode baksteen wordt beïnvloed door de materialen die worden aangetroffen in rustieke loft-appartementen in pakhuisstijl in New York, met versleten afbrokkelende baksteen als ontwerp. 


Wanneer geïnstalleerd in een moderne omgeving en gestileerd met detail en precisie, onthult dit ontwerp een onberispelijk stijlvolle rustieke ruimte, die echt karakter heeft om een ​​authentieke sfeer te creëren.


In tegenstelling tot behang kunnen deze massieve zelfklevende wandpanelen panelen aan elkaar worden geschoven met behulp van hun tand- en groefsysteem dat zorgt voor een vlakke afwerking en zelfs oneffenheden op muren egaliseert, wat resulteert in een gladde oppervlakte afwerking. 


De panelen zijn eenvoudig te installeren - gebruik gewoon lijm om de panelen op te hangen en in elkaar te steken.


Deze hygiënische wandbekleding van rode baksteen kan in elke kamer van het huis worden gebruikt en ziet er geweldig uit in een eet- of woonkamer als een kenmerkende wandopstelling. 


Onze panelen staan ​​bekend om hun onderhoudsgemak - maak ze eenvoudig schoon met een warme zeepachtige microvezeldoek om ze af te vegen.


WANDPANELEN GEBRUIKEN OM EEN FUNCTIE WAND TE CREËREN


Karakteristieke wanden zijn zowel te zien in kijkwoningen als in glossy magazines en zijn een fantastische manier om wat karakter aan je huis toe te voegen. 


Luxe wandpanelen zijn te vinden in een reeks stijlen en ontwerpen en zijn een briljante, probleemloze manier om een ​​opvallende muur in uw huis te creëren. 


Of je nu op zoek bent naar een ultramoderne look in je badkamer of een opvallend effect wilt toevoegen aan je woonkamer, wandpanelen met wandpanelen zijn een snelle en gemakkelijke manier om de look te krijgen die je wilt zonder dat het de aarde kost.


WAAROM EEN FUNCTIE MUUR IN UW HUIS MAKEN?


Als het gaat om interieurinrichting, is meer niet altijd meer en is het niet voor iedereen weggelegd om elke muur met een opvallend ontwerp te bekleden. Vooral in kleinere kamers, kan het hebben van één muur als een kenmerkende muur, misschien in een rustieke muur met houteffect of baksteeneffect, uw kamer laten opvallen zonder overweldigend te lijken.


Comments

Popular posts from this blog

Qué tan confiable es Binomo

Damesschoenen - Schoonheid is pijn?

Ist Kurkuma und CBD-Öl gut für Sie?