Hur man budgeterar för en badrumsrenovering

De flesta människor uppmärksammar inte sina badrum så mycket - de är det där rummet du rusar iväg till på morgonen för att duscha i och göra dig redo för dagen. Det är först när det är dags för en renovering som vi verkligen börjar se dessa rum för vad de är. Detta rum kan vara en lyxig oas där du kan fly för att suga bort dagens bekymmer. Använd dessa tips för att budgetera för badrumsrenoveringen av dina drömmar:


Fastställ och planera för ett specifikt ämne från början. Du måste sätta dig ner och se över din nuvarande ekonomiska situation och sedan bestämma dig för hur mycket du realistiskt kan lägga på en renovering.


Oavsett badrumsrenovering uppsala hur strikt budgeten är, ta det ett steg i taget. Rusa inte ut och försök köpa allt till din badrumsrenovering samtidigt. Shoppa istället lite och jämför priser.


Försök att handla när det är rea och rabatter. Om du hade ett öga på ett underbart badkar som du vet att du inte har råd med, håll ut för försäljning för att se hur mycket billigare du kan få det.


Prova billiga tillbehör. Detta syftar på att få ut det mesta av det du redan har i ditt badrum. Om du till exempel älskar ditt röda handduksset, använd det som grund för ditt färgschema.


Bestäm om du vill göra badrumsrenoveringen själv. Om du är lite händig med verktyg och VVS kan du faktiskt spara lite pengar genom att göra det hela själv.


Bestäm om du vill anlita en professionell. Om du har väldigt liten eller ingen erfarenhet är det bästa sättet att anlita en proffs för att undvika misstag och problem som kan kosta dig tusentals för att repareras.


Glasera om ditt badkar om det är i gott skick. Ganska ofta är det absolut inget fel på badkaret, så du kan få det inglasat för att matcha din nya badrumsrenovering för att spara lite pengar.


Använd marmorskivor istället för keramiska plattor. Det finns ett antal anledningar till detta, inklusive att marmorskivan är lättare att installera och är mycket lättare att rengöra.


Fastställ vad du verkligen behöver i ditt badrum i början. Detta kommer att undvika att du spenderar pengar på armaturer och tillbehör som du förmodligen kunde ha klarat dig utan.

Genom att använda vart och ett av ovanstående tips under din badrumsrenovering kan du hjälpa till att säkerställa att du inte går över budget och att dina förväntningar uppfylls fullt ut med den färdiga produkten.


Med lite noggrann planering av både utrymmet och din tillgängliga ekonomi kan du förvandla ditt trista badrum till en avkopplande gömställe som du aldrig kommer att vilja lämna.


För de flesta är badrummet ett litet, rörigt rum utanför sovrummet där de skyndade sig för att duscha, borsta och fixa innan de skulle iväg till jobbet. Men det kan också bli en plats för reträtt efter en lång, tråkig dag på jobbet, en fristad för att lugna nerverna och lugna själen. Detta kan göras, och inom vilken budget som helst.


Efter köket är det näst populäraste om byggnadsprojektet en badrumsrenovering. Men kostnaden kan ibland vara överkomlig – med en genomsnittlig kostnad på över 10 000 USD. Här är några användbara tips för att renovera ditt badrum som passar din budget.


1. Upprätta en plan och en specifik budget. Se över dina pengar noggrant och avgör hur mycket du kan spendera för din badrumsrenovering. Du kan shoppa lite för badrumstillbehör och jämföra priserna.


2. Om du har en strikt budget är nyckeln att ta ett steg i taget. Om du har pengar att spendera på en badrumsrenovering, när detta är gjort, kan du fortsätta och göra en annan del av badrummet. Varje gång du avslutar ett projekt, vänta tills du har pengar för att börja på nästa sak. Detta kommer att minimera huvudvärken i samband med en renovering.


3. Försök att handla varor vid en tidpunkt då det kan finnas reor eller rabatter tillgängliga. Till exempel kan du hitta vissa butiker som erbjuder rabatter på varor under lågsäsong, som sommaren eller under hela semestern.


4. Du kan bestämma om du vill göra renoveringen själv. Du kan byta ut sliten kran, toalettpapper och handduksstänger, medicinskåp, speglar och armaturer själv. Du kan också lägga till dimljus för en mer smickrande look och sätta dem på dimmers. Du kan även byta ut badrumsdörren mot en som har en helspegel tillsammans med nya handtag och knoppar. Ett nytt lager färg livar upp utseendet på ditt badrum enormt.


Comments

Popular posts from this blog

Qué tan confiable es Binomo

Damesschoenen - Schoonheid is pijn?

Ist Kurkuma und CBD-Öl gut für Sie?