Nieuwste producten trends voor verlichting

Het kiezen van de juiste verlichting als onderdeel van een verbouwing kan het verschil maken voor de sfeer en sfeer die u in uw huis wilt creëren. Het HomeSavvi-team ging zitten met Vernon (Vern) Learned, Regional Showroom Manager bij Allied Trade Group, Inc. in Seattle, om te vragen naar de nieuwste trends en innovaties op het gebied van verlichtingsproducten en armaturen, van bestsellers tot energie-efficiëntie.


HomeSavvi: waar kijken huiseigenaren meestal naar als het gaat om apparaten en armaturen voor huisverlichting?


Vern: De meeste verlichting producten consumenten willen over het algemeen meer unieke, interessante producten met een verhaal erachter. Wat op dit moment erg populair is, zijn prachtige handgesmede metalen verlichtingsproducten en accessoires gemaakt door Hubbard Ton Forge in Vermont. Nu we de herfst en winter ingaan, worden Tiffany-glazen lampen favoriet omdat ze zoveel warmte en persoonlijkheid bieden. 


Een andere grote trend die we al geruime tijd zien, is de vervanging van standaard verlichtingsrails door buigbare laagspannings railsystemen, die er schoner uitzien en meer toepassingen door het hele huis bieden.


HomeSavvi: Hoe kunnen consumenten hun huis op een kosteneffectieve manier opfleuren met verlichtingsapparatuur?


Vern: In moeilijke economische tijden gaan mensen doorgaans niet meer zo vaak uit eten als vroeger, en geven ze er de voorkeur aan om thuis te entertainen, dus het is belangrijk voor hen om hun keuken of eetkamer op te fleuren met leuke, kleurrijke verlichting opties zonder het zware prijskaartje. 


Kunstglas, zoals Venetiaans of handgeblazen Murano-glas, is een geweldig alternatief voor hanglampen in een keuken of taakverlichting in een woonruimte. Verschillende fabrikanten bieden nu ook veel goedkopere dimsystemen voor thuis aan. 


Voor minder dan $ 2.500 kun je een dimsysteem installeren dat je bestaande schakelaars gebruikt en vijf verschillende kamers bedient, allemaal vanaf één touchpad. Dit helpt niet alleen energie te besparen, het verlengt ook de levensduur van gloeilampen met drie tot vijf keer.


HomeSavvi: Hoe zit het met buitenverlichting? Wat is de beste manier om een ​​mooie tuin of landschap te laten zien?


Vern: Mijn vuistregel is hier: minder is meer. Licht reist 's nachts en buitenverlichting kan gemakkelijk overdreven zijn. Het is over het algemeen voldoende om slechts een paar lampen van vijf tot tien watt strategisch in de tuin te plaatsen. Buiten dat het een veilig gevoel geeft als het donker is, is buitenverlichting er om het tuinlandschap naar binnen te laten komen, zodat je 's avonds vanuit je woonkamer van je tuin kunt genieten. 


Zoek een paar buitenelementen die je wilt verbeteren en naar binnen wilt brengen. Het verlichten van kleine voorwerpen zoals individuele struiken of struiken, of het installeren van een licht dat naar beneden schijnt rond de tak van een grotere boom, zal veel subtieler en indrukwekkender zijn.


Comments

Popular posts from this blog

Nieuwste modetrends voor dames

Byte av bord på daghem

Anlita tjänster från en professionell VVS-leverantör