Mode of trendjuwelier gedefinieerd

Ik vergelijk deze spannende en kleurrijke categorie vaak met de brede stropdassen, smalle stropdassen, minirokken, lange rokken, het concept van sieraden ontwerp. Je zou het gemakkelijk kunnen samenvatten met "what goes around, comes around". 


Dit gebeurt soms met wat de meesten bliksemsnelheid zouden beschouwen. Mode-sieraden zijn het snelst veranderende segment van de hele sieraden industrie. Het moet zo zijn. En met een goede reden.


Weet trending producten je nog toen mode-sieraden werden aangeduid als kostuum juwelen? Hoewel de naam nog steeds wordt gebruikt, moet je toegeven dat de uitdrukking Mode-sieraden veel meer aantrekkingskracht heeft. Marketingexperts en inkoopafdelingen van warenhuizen bedachten een nog nauwkeuriger gedefinieerde term.Trend Jewelry. 


Trends en nieuwe trendsetters is echt het hele punt van dit segment van de sieradenindustrie. Het "waarom" is betaalbaarheid. Met winkelprijzen in de enkele en lage dubbele cijfers moet je een supersnelle omzet in voorraad hebben om een ​​winstgevende markt te hebben. Een snelle verandering van stijl is nodig om een ​​behoefte te creëren, of op zijn minst een wens om te kopen.


Een paar van de vele manieren waarop deze trends of rages op gang komen, zijn grote fabrikanten met getalenteerde ontwerpers die nieuwe en opwindende stijlen blijven creëren. Ook kostuumontwerpers en stylisten achter de schermen van de televisie- en filmindustrie kunnen soms de echte trendsetters zijn in onze popcultuur omgeving. 


Deze mensen zijn meestal de eersten die nieuwe ontwerpen zien, omdat verkopers letterlijk dagelijks hun deuren open trappen met de nieuwste en hopelijk "hotste" merchandise die op zoek is naar blootstelling aan een groot publiek. 


Daarnaast hebben grote beroemdheden personal shoppers die op zoek zijn naar de allernieuwste ontwerpen, meestal in Fine Jewelry, voor hun klanten. Kort nadat we dat stuk van $ 10.000,00 zien gefotografeerd op een beroemdheid in "Cosmo", wordt het vertaald naar de versie van $ 10,00 die verkrijgbaar is bij uw dichtstbijzijnde warenhuis. 


Een paar jaar geleden genoot bijvoorbeeld de "Y Neck" een enorme populariteit. Die specifieke stijl maakte zijn debuut in het tv-programma 'Friends'. Dit ontwerp was zo roodgloeiend ..... het is terug! Verander gewoon de naam in Lariat en daar gaan we weer. Nog een winnaar!


De betaalbaarheid van mode-sieraden wordt bereikt door massaproductie en het gebruik van goedkope grondstoffen. Basismetaal (een allesomvattende term voor niet-edele metalen zoals tin, lood, nikkel) wordt gebruikt. Stukken met kralen kunnen van alles zijn, van hars, hout, schelp, zaden, kristallen, glas en meer. 


Comments

Popular posts from this blog

Nieuwste modetrends voor dames

Byte av bord på daghem

Anlita tjänster från en professionell VVS-leverantör