Hur mycket ska du betala för toalett reparation?

 Du inser definitivt att du har en utlösning som kommer från din latrin i ditt tvättrum och du inser att du verkligen vill välja en hantverkare för latrin fix. Ändå är frågan du ställer till dig själv "hur mycket skulle det vara en bra idé för mig att jag betalar för latrin fix?" Ta reda på vad du borde betala och vilka frågor du vill ställa till dina pip kunniga för bästa arrangemang.


Uppror och trasiga VVS är inte något du behöver leva med. Alla certifierade hantverkare med grundläggande mekaniska förmågor och instrument kan utan tvekan fixa en latrin eller gå upp till en annan vattenspar plan. 


Att införa en annan latrin själv med lite skicklighet kan kräva två eller tre timmar, men det kan bli mycket dyrare än vad du kommer att betala för närvarande. Men om du inte letar efter latrinfix, överväg dessa tips innan du rekryterar en hantverkare för att göra det åt dig.


Allt i beaktande borde ditt tvättrum vara en källa Reparation av toalett tjänster av harmoni och lugn - inte ännu en DIY-migrän!


Så nu när du är beredd att rekrytera en hantverkare för att fixa din latrin, finns det bara en fråga kvar: vilket belopp skulle det vara en bra idé att betala för latrin fix? Undersök de medföljande tipsen nedan för att garantera att du får den bästa kostnaden:


- Din latrin är huvuddelen av din toalett. Mellan latrinen spilla vatten, vara högljudd, stoppas eller spillas över, tankventil fyllning långsam eller inte på något sätt form eller form att fixa den här typen av problem kräver viss investering och expertkunskap. Den typiska kostnaden för latrin fix från trogna VVS-experter är mellan $80 - $500. 


Skillnaden i kostnad kommer att förändras med tanke på involvering, typ av fråga, typ av latrin och ibland hur länge du har haft denna latrin fråga. (Antecknings Listan är inexakt fix kostnad. Om det inte är för mycket besvär, kom ihåg att utgifterna från en arbetare för uthyrning till en annan kan skilja sig så mycket som 300%. Få kontinuerligt inte mindre än tre bedömningar innan du gör ett val.)


Sätt i en ny avstängningsventil $25 - $65 st.


Sätt i ny latrin $200 - $500 st.


Komplettera latrine utrustning $35 - $135 st.


Kompletterande latrinvaxtätning $45 - $160 st.


- Du måste garantera att alla offerter för hantverkare inkluderar allt arbete du vill ha gjort. Medan du tolererar erbjudanden för din uppgift, fråga om de kommer ihåg delar och fungerar för den uppskattade kostnaden.


- Fråga om latrin fix kostnaden innehåller några certifieringar och garantier, till exempel ett till två års delar och arbetsförsäkring. Detta garanterar att du inte behöver betala ett öre mer för att ta itu med ett hemskt fixarbete.


Comments

Popular posts from this blog

Qué tan confiable es Binomo

Damesschoenen - Schoonheid is pijn?

Ist Kurkuma und CBD-Öl gut für Sie?