Een korte handleiding voor polshorloges

 Tegenwoordig zijn de meeste horloges in verschillende mate waterbestendig, van horloges die veilig zijn als je je handen wast tot horloges die dieper kunnen gaan dan enig mens buiten een beschermende onderzeeër kan wagen. 


Horloges waren traditioneel mechanisch, bestaande uit een kleine motor aan de binnenkant die bestond uit tandwielen en veren die worden aangedreven door de energie die is opgeslagen in de hoofdveer van het opwinden van het horloge. 


Onze grootouders en sommige van onze ouders kunnen zich deze horloges herinneren als de enige horloges die ooit bestonden. Een variatie op Unieke polshorloges het mechanische horloge is het automatisch opwindbare horloge, dat hetzelfde type uurwerk 


heeft maar met de toevoeging van een roterend gewicht aan de achterkant van het uurwerk dat meedraait met de beweging van de pols van de drager, waardoor het horloge altijd zo opgewonden blijft als zolang het gedragen wordt. Er is een mechanisme dat te veel opwinden voorkomt. 


Sommige automatische horloges kunnen via de kroon worden opgewonden, net als de oudere niet-automatische typen, en deze hebben hetzelfde ingebouwde mechanisme waarbij je ze zelfs niet vanaf de kroon kunt opwinden. 


Oudere niet-automatische mechanismen die met de hand moeten worden opgewonden, hebben zo'n veiligheidsfunctie niet en als u het horloge forceert om op te winden nadat u weerstand hebt ondervonden, breekt u het horloge in feite en moet het worden gerepareerd. 


Comments

Popular posts from this blog

Qué tan confiable es Binomo

Damesschoenen - Schoonheid is pijn?

Ist Kurkuma und CBD-Öl gut für Sie?