Skötbord för bebisar som hjälper dig med blöjbyte

 Om bordet är tunt utan mycket stöd, är det en mycket god chans att det inte kommer att bära den ständiga användningen av att byta blöjor. För alla typer av bord är det viktigt att kontrollera om det finns vassa kanter och eventuella exponerade fästelement som spikar eller stora kabelklammer.


2. Alla bord bör vara utrustade med skyddsräcken och säkerhetsband för att hålla barnet säkert. Det finns många varianter av skötbord. 


Det finns fristående bord samt kombinerade spjälsäng och byrå skötbord. Det finns ett skötbord som passar alla rumsstorlekar och budgetar. Oavsett vilket som väljs är det viktigt att komma ihåg att barnets säkerhet kommer först.


3. Skötbords bas ska vara tillräckligt bred för Engångsunderlägg glassar att inte dras över. Även om blöjbyte inte är en komplicerad procedur, kan det vara ganska hektiskt. Att behöva sträcka ut handen efter en felplacerad blöja eller något annat byte kan göra att ett bord välter om det av misstag stöts. 


Att ha en bred bas kan förhindra att detta händer. Det är en bra idé att välja ett bord som har hyllor eller fack där tillbehör kan förvaras nära till hands.


4. Välj ett skötbord som står i proportion till din längd. En nybliven förälder kommer att byta tusentals blöjor. Erfarna föräldrar vet vilken plågsam uppgift detta kan vara. Se till att bordet har rätt höjd för båda föräldrarna. Bordets bredd ska vara tillräckligt bred för att barnet ska sitta bekvämt. Bordsskivan bör också innehålla ett skötunderlägg för att skilja barnet från den hårda ytan på bordet.


Comments

Popular posts from this blog

Qué tan confiable es Binomo

Damesschoenen - Schoonheid is pijn?

Ist Kurkuma und CBD-Öl gut für Sie?