Παράγοντες κατάταξης Google

 Το εύρος της διείσδυσης είναι σημαντικό


Τα παρελθόντα στοιχεία τοποθέτησης επηρεάστηκαν αρκετά από. Όχι πραγματικά για αυτό.


Σε περίπτωση που τα άτομα παραμείνουν στην ανάρτησή σας περισσότερο, λέει στην Google ότι αυτή είναι μια έξυπνη απάντηση στο κυνήγι τους.


Στο σημείο που δημοσιεύετε ένα άρθρο, ελέγξτε την επισκεψιμότητα και ελέγξτε αν το εύρος μελετών είναι καλό για το μήκος της ανάρτησης. Αλλάξτε το σε περίπτωση που δεν το κάνει.


5. Τιμές Bob


Ο ρυθμός Ricochet υπολογίζει τον αριθμό των ατόμων παράγοντες κατάταξης που εγκατέλειψαν τον ιστότοπό σας χωρίς να μεταβούν σε άλλη σελίδα σε αυτόν. Σε περίπτωση που το μελετημένο μήκος δείχνει πόσο συναρπαστική είναι μια ανάρτηση, το ποσοστό παράλειψης το εκτιμά για τον ιστότοπό σας.


Τα υψηλά ποσοστά παράλειψης ενδέχεται να οφείλονται σε δημοσιεύσεις που δεν τηρούν την εγγύησή τους ή σε άλλες σημαντικές αναρτήσεις στον ιστότοπό σας.


Διορθώστε τις φράσεις και τον τίτλο σε περίπτωση που έχετε υψηλό ποσοστό bob ως αποτέλεσμα του πρώτου. Για το δεύτερο, δείτε ποια σχετικά σημεία αναζητούνται και συνθέστε μια ανάρτηση. Όπως και με την κατανόηση του μήκους, μετρήστε το ποσοστό bob και το tinker.


Comments

Popular posts from this blog

Qué tan confiable es Binomo

Damesschoenen - Schoonheid is pijn?

Ist Kurkuma und CBD-Öl gut für Sie?