Att förbereda sig för bebis - en checklista för nyfödda

 Att ha allt du behöver för barnet redo att gå innan du tar hem din nyfödda är en klok sak för en nybliven förälder att göra. Men vad ska man få för ett nyfött barn?


Tänk på att du aldrig riktigt behöver så mycket som du tror att du kommer att behöva. Var realistisk. Behöver du verkligen en flaskvärmare? Om du är en förälder som har råd och du vill ha det även om du inte behöver det, så gör det. Vet bara att du Engångsunderlag för bebis om några månader förmodligen kommer att sälja den vidare eftersom du har insett att vissa saker är mer problem än de är värda.


Jag rekommenderar att ha barnkammaren inrättad, med förnödenheter på plats, kläderna tvättade och redo att gå, tre till fyra veckor före ditt förfallodatum. På så sätt, även om ditt barn kommer tidigt, kommer du att vara förberedd. Det är så mycket lättare att komma hem från sjukhuset när du vet att du har allt du behöver till hands.


Nedan är en lista över de viktigaste måsten för din bebis komfort och säkerhet.


VÄSENTLIG UTRUSTNING


• Bassinet, Co-Sleeper/Spjälsäng eller en Pack and Play för ditt sovrum.

Under de första 12 veckorna kommer du att mata ditt barn varannan till var fjärde timme, så att ha honom i ditt rum kommer att hjälpa dig att inte behöva flytta fram och tillbaka till barnkammaren. 


Det är också trevligt för att hålla ditt barn kelat och nära. Din nyfödda har precis kommit från ett kompakt utrymme, så de tycker om att känna sig ombonade. Jag rekommenderar att du använder sängen istället för spjälsängen tills din bebis kan vända sig eller det inte längre


Comments

Popular posts from this blog

Qué tan confiable es Binomo

Damesschoenen - Schoonheid is pijn?

Ist Kurkuma und CBD-Öl gut für Sie?